VR Billet 1 time

(1 kundeanmeldelse)

kr.100,00

Kom ned og prøve Virtual Reality i Aalborg og få en fantastisk rejse. Du kan spille sammen med din venner som hold eller mod hinanden eller helt for dig selv. Med vores udvalg af over 90+ spil kan du sagtens få det sjovt nede hos VR Byen! Siden vi har åbnet på Vesterbro 85, 9000 Aalborg har Aalborgs borgere besøgt og oplevet mange forskellige spil, holdt arrangemeter og fødselsdag events og meget mere!

Beskrivelse

Virtual Reality Billet 1 time

VR Billeter 1 times adgang i VR Byen.

En Virtual Reality Billet representere den tid du kan bruge inde hos VR Byen Aalborg, du kan komme og nyde en masse forsekellige spil! Du kan vælge fra vores store spil katalog med mere end 90+ spil! Lige fra Apocalypse og Action spil, til Eventyr og Rejse oplevelser. Du kan se mere om vores spil i vores katalog her. Virtual Reality gaming giver rigtig spændende oplevelse og de fleste af dem der prøvet det bliver hooked og kommer igen og igen. Siden vi har åbnet på Vesterbro 85, 9000 Aalborg har Aalborgs borgere besøgt og oplevet mange forskellige spil, holdt arrangemeter og fødselsdag events og meget mere!

Nogle af de populær spil er vi har er:

  • Beat Saber
  • Job Simulator
  • Creed: Rise to Glory
  • Arizona Sunshine
  • Shooting Games

Og meget mere!

For at se mere om VR Byen kan du besøge vores sociale medier og følg med der. Instagram, Facebook og YouTube. Der kan du se reaktioner af kunder og vores dejlige medarbejder. Vi holder også tit events og challanges til vores kunder hvor vi udgiver masser præmier og gode oplevelser! Bla. en Beat Saber Challenge hvor vinderne kan få en chance til at vinde et gavekort og Guld medlemskab.

1 anmeldelse af VR Billet 1 time

  1. Admin

    Jeg har prøvet det idag og den var helt vildt! En spænde rejs!!! Totally recommend!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *